Alen Lesički/Germanijak
Alen Lesički/Germanijak

Mislintat praznih ruku iz Zagreba, Dinamo odbio više od 20 milijuna eura za Šutala!?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.08.23. | 20:00

Germanijak je eksluzivno objavio da je sportski direktor Ajaxa stigao u Maksimir na pregovore. No, još uvijek nije uspio dogovoriti transfer

Kad sportski direktor nekog kluba dođe na lice mjesta, obično se smatra da je transfer blizu realizacije. Germanijak je danas eskluzivno objavio fotografije Svena Mislintata s maksimirskog stadiona, sportski direktor Ajaxa došao je na pregovore oko transfera Josipa Šutala. Dinamo je već ranije odbio ponudu nizozemskog giganta vrijednu oko 12 milijuna eura pa se očekivalo da će ovaj dolazak u Zagreb približiti Šutala Amsterdamu, da će Ajax doći s ponudom koju Dinamo neće moći odbiti. No, prema našim informacijama, nakon više od dva i pol sata razgovora, Milsintat nije 'ulovio kapitalca', Dinamo je odbio i ovu ponudu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A radilo se, navodno, o ponudi višoj od 20 milijuna eura. Prema jednoj informaciji Ajax je ponudio 19 milijuna eura, plus četiri milijuna kroz bonuse i postotak od transfera, a prema drugoj fiksni je dio čak 20 milijuna, uz to idu bonusi i taj postotak od idućeg transfera. No, u Maksimiru su zasad ostali hladni, ne žele brzati, Milsintat je dobio negativan odgovor i morat će se vratiti s još višom ponudom. Ili možda pričekati ishod Dinamovih kvalifikacija za Ligu prvaka, možda rezultat stvori okolnosti i za odlazak pod ovim uvjetima. Ali, u ovom trenutku - nije dovoljno. Također, u takvim poslovima nije bitan samo iznos ponude, već i dinamika plaćanja, realnost ostvarivanja bonusa, možda i tu još postoji manevarski prostor. No, u Dinamu su neformalno istaknuli cijenu od najmanje 25 ili čak 30 milijuna eura i ne žele na prvu popustiti.

Prema informacijama iz Nizozemske, pak, Ajax neće tek tako odustati, odlučili su se u Amsterdamu za Šutala i pokušat će ga dovesti, stoga, ne treba ovo smatrati krajem pregovora, već tek jednom epizodom. Uostalom, postoje naznake da će idućih dana doći još ponuda za reprezentativnog stopera, koji je najtraženiji Dinamov igrač, licitacija traje i Dinamo nema razloga žuriti s podizanjem rampe. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip ŠutaloSven MislintatAjaxGNK Dinamo

Ostale Vijesti