Germanijak.hr
Germanijak.hr

Mišić preskače Varaždin, u Dinamu se nadaju da će biti spreman za Rijeku!?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.04.24. | 20:14

Ponajbolji Dinamov igrač nakon utakmice još je jako šepao, gležanj mu je natečen, ne zna se koliko je ozljeda ozbiljna

Prema prvim prognozama ozljeda Josipa Mišića nije bezazlena. Udarac u gležanj, koji je dobio u duelu s Mudražijom, bio je jak, iako se vratio na teren i nastavio igrati, na poluvremenu je morao iazći iz igre.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ne znam koliko je ozbiljno, ali je ružno izgledalo. Zglob kao jabuka”, rekao je Sergej Jakirović nakon utakmice. A i sami smo se uvjerili kako izgleda Mišićev gležanj. Doista je nateknuo, bandažiran je višeslojno, a Mišić je i nakon utakmice jako šepao ispred svlačionice, uopće nije mogao stati na tu desnu nogu. Još je teško govoriti hoće li i koliko pauzirati, treba pričekati da oteklina splasne i da se onda vide prave posljedice tog Mudražijina udarca.

Prema prvim prognozama, onako od oka, Mišić bi mogao (možda i trebao) propustiti utakmicu u Varaždinu u subotu, a u Dinamu se nadaju da bi mogao biti spreman za veliki derbi na Rujevici. Mišić je jedan od ključnih Dinamovih igrača, kad je u formi kao u zadnje vrijeme, odmah i Dinamo izgleda ozbiljnije i svima je jasno da bi bio veliki hendikep ako ga ne bude u Rijeci. K tome, ima i dva žuta kartona pa bi, i da je zdrav, nastup u Varaždinu bio rizičan. Iako će i tamo nedostajati, ne bude li igrao, ipak je važnije da bude spreman za Rujevicu. Dva, tri dana će sad sigurno pauzirati, a onda, kad gležanj splasne, bit će i dijagnoza točnija. (T.N.)



Tagovi

Josip MišićGNK DinamoNK LokomotivaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti