Instagram
Instagram

Miriše na Rusiju: Subašić i Kalinić se naklonili Livakoviću, bravo mali!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.12.22. | 19:08

Livaković je junak, obranio je tri jedanaterca, kao i Subašić protiv Danske prije četiri godine. Neka scenarij i dalje bude isti

Hajdukovi vratari Danijel Subašić i Lovre Kalinić naklonili su se Dinamovom Dominiku Livakoviću. Nije čest slučaj, ali ova je priča ipak dublja, lišena klupskih animoziteta. Danijel Subašić na Instagramu je emotivno pratio nastup hrvatske reprezentacije, čistao na pogotku cimeru Perišiću, stavio 'stroryje' tijekom čitavog susreta, a na kraju posebno pohvalio Livakovića.

"Bravooo brate moj", napisao je Subašić za Livakovića, a u zadnjem storyju poručio:

"Ne znaju zadarska dica"


Odmah nas je sve podsjetilo na Rusiju, na onu osminu finala i utakmicu s Danskom, kad je 'zadarsko dite' Subašić obranio tri jedanaesterca. Dominik Livaković tada je bio treći vratar. Ali, očito je dobro upijao. što je na golu radio njegov sugrađanin. Jer, Livaković je uistinu postao majstor za jedanaesterce zadnjih godina, u Dinamu ih je također često branio, a ovom partijom ušao je u povijest kao tek treći golman koji je obranio tri udarca u raspucavanju. Jedan je Portugalac Ricardo, dvojica su Zadrani: Subašić i Livaković.

Na Instagramu je Livakovićevu partiju života popratio i Lovre Kalinić, koji je u Rusiji bio drugi vratar.

"Bravooooo maliii", napisao je Lovre.


Što dodati osim da je neopisivo zamirišalo na Rusiju. (T.N.)



Ostale Vijesti