Eamonn Clarke/Press Association/PIXSELL
Eamonn Clarke/Press Association/PIXSELL

Mino Rai – Lova! Najpoznatiji svjetski agent želi svojoj zvijezdi osigurati 400 tisuća funti tjedno!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.09.21. | 10:38

Navodno u Juventusu budnim okom prate razvoj događaja…

Iako su njegovi klijeti sve same megazvijezde i ponajbolji nogometaši svijeta, Mino Raiola nerijetko bude ispred svih njih u naslovnoj ulozi. Zlatan Ibrahimović, Haaland, De Ligt, Donnarumma, Verratti, Kean, Romagnoli i Xavi Simons samo su neki od igrača zbog kojih je Raiola dospijevao na naslovnice svih medija, ali izgleda kako će nadolazećeg ljeta, osim oko Haalanda, Raiola imati najviše upita oko Paula Pogbe.

Francuz je fenomenalno ušao u novu sezonu, a pomalo nevjerojatno izgleda da u prvi pet utakmica u Premier ligi ima čak sedam asistencija. 28-godišnjak je ušao u posljednju godinu ugovora pa tako sve njegove dobre brojke dobivaju dodatno na snazi. Pogotovo je sve to dobro ako vam je agent Mino Raiola i ako je njegovo umijeće pregovaranja jednako onom umijeću ratovanja Sun Tzua.

Kad se kazaljke spoje i ovaj svijet uđe u 2022. godinu, Mino Raiola neće slaviti to što je iza njega bila još jedna uspješna godina, već će vjerojatno nazdraviti činjenici da će oko Paula Pogbe s drugim klubovima moći pregovarati bez pristanka Manchester Uniteda. Svi znaju da bi ga PSG rado vidio u svojim redovima, vjerojatno će se u priču uplesti i Real Madrid gdje ga vide kao zamjenu za Modrića, tu i je odnedavno aktualna i Barcelona, ali ipak je favorit zasad Juventus u kojeg bi se Pogba rado vratio.

Ako ga Crveni vragovi žele zadržati na Old Traffordu, to će morati masno platiti. Naime, kako javljaju engleski mediji, Raiola za francuskog veznjaka želi ugovoriti primanja od 400 tisuća funti tjedno. Ni eura manje. United bi se, naročito sad kad se u klub vratio Cristiano Ronaldo, trebao boriti za naslov prvaka, te im nikako nije u interesu da Pogba u drugom dijelu sezone više razmišlja o ponudama drugih klubova nego o svojim izvedbama na terenu. Sezonu je otvorio sjajno, podredio se momčadi, druge igrače gura u prvi plan, a baš je tako – nesebično – on taj koji je iskočio.

Sazrio je, nije više dijete. Ne luduje van terena, a na njemu se ponaša odgovorno. Liderski. Onako kako su svi znali da to može. Raiola je to bitno i nije. Točnije, njemu je to bitno utoliko što sve to može još bolje naplatiti. Kako za svog štićenika, tako i za samog Pogbu.


Tagovi

Paul PogbaMino RaiolaMino Raiolanogometni transferiLjetni prijelazni rokReal MadridManchester UnitedJuventus

Ostale Vijesti