Mini Vatreni pobjedom se vraćaju u igru za EP: Dvije promjene u sastavu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.09.20. | 09:17

Hrvatska U21 reprezentacija danas igra protiv Čeha u Budejovicama od 18 sati.

Hrvatska U21 nogometna reprezentacija puna samopouzdanja otišla je na gostovanje u Češke Budejovice gdje će se danas sastati s domaćom selekcijom u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Momčad će ponovno s klupe voditi pomoćnik Tomislav Rukavina jer je izbornik Igor Bišćan i dalje u izolaciji zbog koronavirusa, a ako će i današnji susret biti kao premijerni Rukavini na klupi kada su prošlog tjedna s 5:0 isprašili Grčku, ne bismo imali ništa protiv.

Pogledajte TEČAJ za utakmicu Češka U21 - Hrvatska U21

Česi su prvoplasirana momčad skupine trenutno, nakon šest odigranih kola imaju 14 bodova, dok Grci imaju bod manje. Mini Vatreni imaju devet bodova, ali i utakmicu manje od dvije prvoplasirane selekcije, stoga bi ovom pobjedom ponovno došli u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini.

Međutim, Česi neće biti nimalo lak zadatak. U prvom međusobnom ogledu u Velikoj Gorici, izgubili smo rezultatom 1:2, iako smo prvi poveli preko Luke Ivanušeca u 30. minuti utakmice. Krejči i Bucha su preokrenuli za goste i tako upisali vrlo vrijedna tri boda.

Ovog puta očekujemo drugačiji scenarij, a sjajna igra iz Varaždina od četvrtka, nadamo se, preslikat će se i u Budejovicama nastadionu Strelecky Ostrov, a za sam susret najavljene su dvije izmjene u udarnom sastavu u odnosu na okršaj s Grčkom.

U veznom redu bi trebao zaigrati Kristijan Bistrović umjesto Darka Nejašmića, dok bi na krilnu poziciju trebao ući Mario Ćuže kao starter umjesto Darija Špikića.

(Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell)


Tagovi

češka u21 nogometna reprezentacijaKvalifikacije za Euro

Ostale Vijesti