Milović u suzama napustio Hajduk: Kina je bila najbolja opcija i za klub i za mene

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.02.16. | 08:32

Goran Milović karijeru će nastaviti u Kini, a jučer se emotivno oprostio od suigrača, koji su na pripremama u Beleku.

Teško mi je pada odlazak iz Hajduka jer se rastajem od trenera, suigrača i ljudi u klubu s kojima sam proveo lijepe četiri godine. Posebno ovih zadnjih šest mjeseci bili su jako ugodni jer smo napravili veliki posao i podigli momčad na jednu višu razinu“, rekao je Milović koji je na odlasku i zaplakao.

Sportske novosti pišu kako se kapetan Hajduka do devetog veljače mora pojaviti na liječničkom pregledu u svom novom klubu Chongqing Lifanu nakon kojeg će potpisati trogodišnji ugovor s kineskom momčadi. Hajduku će pripasti 700.000 eura odštete, a Miloviću 100.000 eura od ukupnog transfera.

Odlučio sam se za Kinu jer je to bilo najbolje za klub i za mene. Vraćam se u Split i čekam daljnje upute i plan putovanja u Kinu. Kada su trener i sportski direktor počeli govoriti ispred svih igrača, nisam mogao suzdržati emocije. Istina, zaplakao sam. Nisam mislio da će me rastanak toliko dirnuti“, poručio je Milović iz Beleka.

Nakon emotivnog oproštaja od suigrača, trenera i članova Hajdukova tima na pripremama u Beleku te je krenuo preko Istanbula natrag u Split.

A onda? Izazov u Kini, u redovima kineskog prvoligaša koji je prošle sezone bio osmi u prvenstvu i nada da će se uspjeti izboriti za ostanak među kandidatima izbornika Ante Čačića za Europsko prvenstvo.

Kina je daleko, ali ne dalje od bilo koje druge inozemne destinacije. Postoje internetske veze, video zapisi i onaj tko želi pogledati, uvijek će naći vremena. Sve se danas vidi, ako sam izborniku zanimljiv, popratit će moje igre“, zaključio je Milović.

(Foto: Pixsell/Miro Gabela/hajduk.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Goran MilovićHajduk

Ostale Vijesti