Milović o siječnju: Ili produljenje ugovora ili inozemstvo

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.12.15. | 20:12

Kapetan Hajduka smatra kako bi nadolazećeg prijelaznog roka mogao uloviti posljednji vlak za inozemstvo. U intervjuu za Sportske novosti kazao je kako ga privlači europski nogometni zapad, ali i da ne bi mogao reći ne izdašnoj ponudi s istoka.

Hajdukov kapetan Goran Milović nalazi se u posljednjoj godini ugovora na Poljudu i svjestan je kako je pred njim mjesec odluke u kojoj će nagnuti na jednu od dvije moguće strane, produljenje ugovora ili odlazak u inozemstvo.

„Znam kako to ide u životu, jednog dana neće me sigurno nitko pitati gdje sam bio i što sam radio, nego kako živim poslije nogometa i koliko sam zaradio za život. Jasno, i tu postoji sportski motiv koji kaže da se trebaju osvajati trofeji“, kazao je Milović za Sportske novosti.

Velika je mogućnost da se nakon četiri godine odluči na novi veliki korak, a pritom ne skriva svoje favorite van granica Lijepe naše.

„Želja mi je da se otvori nešto na zapadu, pa makar to bila i druga Bundesliga, Danska, išao bih radije nego na europski ili Daleki istok. Zapad mi je privlačniji, ali možda ću teško odbiti neku ponudu s istoka ako mi rješava egzistenciju“, zaključio je.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Goran MilovićHajduk

Ostale Vijesti