EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Miljenik navijača Rijeke karijeru nastavlja u Qarabagu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 18:18

Jedan od ponajboljih igrača šampionske generacije Rijeke ovog je ljeta ostao bez angažmana

Marko Vešović novi je igrač azerbajdžanskog viceprvaka Qarabaga. Desni bek reprezentacije Crne Gore s klubom je potpisao ugovor na dvije godine, stigao je bez odštete, a na leđima će nositi broj 29. 

Danas 29-godišnji Podgoričanin u karijeri je nastupao za Budućnost, Crvenu zvezdu, Torino, Rijeku, Speziju i varšavsku Legiju. Najbolji nogomet igrao je, jasno, na Kvarneru, za Riječane je prema Transfermartku u 117 službenih nastupa zabio 12 pogodaka i 15 asistencija, a početkom 2018. odlazi u Poljsku u transferu vrijednom 400 tisuća eura.

Dugo je bio je u Legiji, proveo je ondje tri i pol godine tijekom koje je za prvaka Ekstraklase u osamdesetak nastupa upisao 14 asistencija, a onda na kraju protekle sezone postao slobodan igrač. Vešovićeva supruga, naime, izvrijeđala je klub koji mu zbog ozljede nije htio produžiti ugovor i Crnogorac je svoju sreću morao pronaći drugdje.

Odlučio se za Azerbajdžan, u kojem će mu društvo praviti nekadašnji igrač Hajduka i Slaven Belupa Filip Ozobić. Klub mu je dobrodošlicu zaželio putem svog Twitter profila.



Tagovi

Marko VešovićQarabagLegiaHNK Rijeka

Ostale Vijesti