Milinković-Savić srušio Inter i doveo Lazio na bod od prvog mjesta (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.02.20. | 22:42

Uzbudljiva utakmica na Olimpicu.

Derbi ovog vikenda gledali smo u sklopu 24. kola Serie A gdje je Lazio ugostio Inter i praznih ruku ih poslao natrag u Milano. Iako su Nerazzuri imali gol prednosti nakon prvog poluvremena, 'nebesko-plavi' su na krilima svoja dva najbolja igrača preokrenuli susret i uzeli sva tri boda.

Poveli su momci Antonija Contea u pretposljednjoj minuti prvog poluvremena kada je Ashley Young upisao prvijenac u dresu novog kluba. Candrevin udarac nesigurno je odbio vratar Strakosha, a na odbijanac nalijeće engleski wing-back i iz voleja efektno zabija za vodstvo 1-0.

Ipak, Albicelesti su imali još štošta za pokazati večeras, a preokret je dao naslutiti Ciro Immobile golom u 50. minuti iz jedanaesterca.

Pobjedu Lazija i preskakanje Intera na drugom mjestu te dolazak samo na bod zaostatka od prvoplasiranog Juventusa, donosi Sergej Milinković-Savić u 69. minuti.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je 77 minuta u redovima poražene momčadi, nakon kojih ga je zamijenio Christian Eriksen.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="pt" dir="ltr">Candrevinho no look pass.<a href="https://t.co/73z3w6TJPN">pic.twitter.com/73z3w6TJPN</a></p>&mdash; Don Totti (@pellegrini_fan) <a href="https://twitter.com/pellegrini_fan/status/1229143154433101824?ref_src=twsrc%5Etfw">February 16, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ranije danas, Napoli je lijepim golom Mertensa porazio Cagliari na Sardiniji.

Marko Rog nije nastupio zbog ozljede bedrenog mišića.

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Marko RogDries MertensAshley YoungSergej Milinković-SavićCiro ImmobileMarcelo Brozović

Ostale Vijesti