Milanski sastanak: Inter i Barcelona se dogovorili oko Rakitića

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.12.19. | 09:53

Talijanski i katalonski mediji prenose da je stvar gotova.

Večeras je na Meazzi utakmica posljednjeg kola skupina između Intera i Barcelone, u kojoj domaćinu treba trijumf za nastavak natjecanja.

No, osim same utakmice u Milanu se navodno odvija i nova poslovna suradnja između dva kluba. Prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport čelnici klubova sinoć su održali sastanak koji je bio više nego uspješan.

Tema razgovora su bili Ivan Rakitić i Arturo Vidal, a jedan od njih bi trebao već ove zime prijeći u redove Nerazzurra.

Navodno je dogovor postignut baš oko našeg reprezentativca, što prenosi i katalonski Sport, koji bi već u siječnju trebao postati suigrač Marcela Brozovića, prvo na posudbu do kraja sezone, uz obavezan otkupiti na ljeto za 30 milijuna eura.

Raitiću ugovor s Barcelonom istječe u ljeto 2021. godine pa su u klubu odlučili da je ovaj trenutak najbolji za naplatiti usluge našeg veznjaka. No, za više detalja ćemo morati sačekati zimski prijelazni rok.

Hrvatski veznjak je početkom sezone neobjašnjivo izgubio mjesto u udarnom sastavu Blaugrane, no u posljednje vrijeme se ponovno ustalio te odluka o njegovoj prodaji nikako ne sjeda navijačima kluba, koji Raketu žele na Camp Nou.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

transferiArturo VidalIvan Rakitić

Ostale Vijesti