Action Images via Reuters/Matthew Childs
Action Images via Reuters/Matthew Childs

Milan potvrdio dolazak Tonalijeve zamjene, potpisao sjajni Nizozemac za 20 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.07.23. | 19:05

Iza njega je sjajna sezona u AZ-u.

Talijanski Milan potpisao je petogodišnji ugovor s veznim igračem Tijjanijem Reijndersom iz nizozemskog AZ Alkmaara do 2028. godine, priopćio je klub u tijekom poslijepodneva. Financijski detalji nisu objavljeni, ali talijanski mediji izvijestili su da je Milan platio odštetu od oko 20 milijuna eura, a na ime bonusa AZ bi mogao inkasirati još četiri milijuna europskih novčanica.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prošle sezone, Nizozemac je briljirao za AZ, postigao je sedam golova i dao 12 asistencija u 54 nastupa u svim natjecanjima. On će biti peti potpis menadžera Stefana Piolija u ovom prijelaznom roku, a ranije su na San Siro stigli Marco Sportiello, Luka Romero, Ruben Loftus-Cheek i Christian Pulisic, čime su Rossoneri prebacili iznos od 50 milijuna eura potrošen na nove igrače.

24-godišnji Reijnders doveden je kao zamjena za Sandra Tonalija, koji je završio u Newcastleu ranije u srpnju, a u tome ću mu pomoći i Ruben Loftus-Cheek, još jedno pojačanje u srcu veznog reda.

Spomenimo i da je Reijnders je dobio prvi poziv za nizozemsku reprezentaciju za Final Four Lige nacija u lipnju, ali nije igrao niti jednu utakmicu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Serie AMilanTijjani Reijnders

Ostale Vijesti