Milan pobjedom skočio na četvrto mjesto (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.05.19. | 19:49

Napeto do zadnjeg kola.

U popodnevnim satima odigrane su četiri utakmice 37. kola Serie A.

Milan je na svom terenu pobjedom nad Frosinoneom rezultatom 2:0, došao na četvrto mjesto i kolo prije kraja zadržao nadu o plasmanu u Ligu prvaka. Prvo poluvrijeme je bilo potpuno za zaborav, a na početku drugog šok za domaćine. U 48. minuti Abate neoprezno vuče protivnika, a sudac svira najstrožu kaznu za goste. Međutim, vratar Donnarumma odlično reagira i brani udarac Cianu te ostavlja početni rezultat. U 57. minuti, Milan napokon dolazi do željenog pogotka i to preko svog najboljeg strijelca Piateka, kojem je to osmi gol u dresu Rossonera, a 21 ukupno u sezoni. Poljak je opravdao svaki uložen euro.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/X953" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

 Suso u 66. minuti postiže lijep pogodak iz slobodnog udarca i postavlja konačan rezultat 2:0.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/EQpq" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Empoli je uhvatio formu u najboljem trenutku, današnja pobjeda nad Torinom od 4:1 im je treća u nizu i tako su napokon izašli iz zone ispadanja. Međutim, u zadnjem kolu igraju protiv Intera u gostima, dok glavni konkurent Genoa igra protiv Fiorentine na svom terenu, tako da ćemo tek u zadnjem kolu dobiti trećeg putnika u niži rang.

Parma je trijumfom protiv Fiorentine kolo prije kraja i matematički osigurala ostanak među elitom. Jedini pogodak na utakmici vidjeli smo u 80. minuti, kad je nakon ubačaja iz slobodnog udaraca Gerson nesretno pogodio svoju mrežu.

Fenjeraš Chievo je remizirao sa Sampdoriom 0:0 na svom terenu.

U večernjem terminu se igraju utakmice Juventusa i Atalante te Napolia – Intera.

Rezultati

Chievo – Sampdoria 0:0
Empoli – Torino 4:1
Parma – Fiorentina 1:0
Milan – Frosinone 2:0

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Krzysztof PiatekSusoGianluigi Donnarumma

Ostale Vijesti