DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

Milan je nezaustavljiv, Giroud srušio Jurića i Brekala na San Siru (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.10.21. | 22:19

Torino je odigrao dobru utakmicu, ali nije mogao do boda.

U trećoj utakmici 10. kola Serie A Milan je upisao devetu prvenstvenu pobjedu svladavši na domaćem terenu Torino s minimalnih 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Olivier Giroud u 14. minuti. Milan je ovim trijumfom učvrstio vodeću poziciju na ljestvici, a Torino Ivana Jurića je ostao na 13. mjestu s utakmicom više od prvih pratitelja.

Josip Brekalo odigrao je svih 90 minuta za gostujući sastav, a Ante Rebić i Marko Pjaca zbog ozljeda su propustili utakmicu.

Rossoneri su do jedinog pogotka na utakmici zabili u ranoj fazi dvoboja. Sandro Tonali izveo je korner, Rade Krunić loptu glavom prebacio na drugu stativu na kojoj se nalazio Giroud i zabio iz blizine.

Pogodak Francuza pogledajte OVDJE.

Milan je do kraja prvog dijela kontrolirao dvoboj i na odmor otišao sa zasluženom prednosti. No, u nastavku utakmice domaćini su se povukli i propustili Torinezima posjed lopte, dok su svoje prigode čekali iz kontranapada. Milanska publika u navratima je i zafućkala svojoj momčadi zbog defenzivne igre, no na kraju su sa zadovoljstvom pozdravili svoje prvoplasirane izabranike koji su, na kraju, Torinu dozvolili šanse tek u posljednjoj fazi utakmice. Prvu u 76. minuti kada se Antonio Sanabria sjurio po lijevoj strani, ali je Ciprian Tatarusanu skinuo udarac suparničkog napadača, a onda i do kraja dvoboja kada je Milan prilično visio. Nedovoljno da primi gol i prekine uspješnu seirju.

Milan Badelj odigrao je 75 minuta u 1:1 remiju njegove Genoe kod Spezije u kojoj u gosti stigli do boda pogotkom Domenica Crisita iz penala u 86. Adrian Šemper proveo je cijelu utakmicu na klupi za pričuve, a Martin Erlić nije bio niti u zapisniku.

Salernitana je golom u dubokoj sudačkoj nadoknadi svladala Veneziju u gostima s 2:1 i tako, barem privremeno, fenjer prepustila Cagliariju. Domaćini su poveli u 14. pogotkom Mattije Aramua, a Salernitana je do pobjede stigla u nastavku golovima Federica Bonazzolija u 64. i Andree Schiavonea u petoj minuti sudačke nadoknade. Venezia je od 67. igrala bez isključenog Ethana Ampadua, a Luka Bogdan nije bio u zapisniku utakmice za gostujući sastav.

Serie A, 10. kolo:

26.10. Spezia - Genoa 1:1

26.10. Venezia - Salernitana 1:2

26.10. Milan - Torino 1:0

27.10. Juventus - Sassuolo, 18:30

27.10. Sampdoria - Atalanta, 18:30

27.10. Udinese - Verona, 18:30

27.10. Cagliari - Roma, 20:45

27.10. Empoli - Inter, 20:45

27.10. Lazio - Fiorentina, 20:45

28.10. Napoli - Fiorentina, 20:45

Cijelu ponudu za talijansku Serie A pronađite OVDJE.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

TorinoMilanSerie AIvan JurićJosip BrekaloMarko PjacaOlivier GiroudAnte Rebić

Ostale Vijesti