BERNADETT SZABO/Action Images
BERNADETT SZABO/Action Images

Milan ima tri alternative ako im propadne transfer Vlašića, jedna je slovenski veteran

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.07.21. | 18:19

Rossoneri ništa ne prepuštaju slučaju

Nikola Vlašić želja je talijanskog Milana, no ako ne uspiju dovesti hrvatskog reprezentativca koji ugovor s moskovskim CSKA ima do 2024., Rossoneri su pripremili tri rezervna rješenja, javlja Corriere dello Sport.

Problem im, naime, predstavlja činjenica da Rusi za krilnog napadača žele dobiti 30 milijuna eura, dok su Talijani zainteresirani za posudbu s pravom otkupom u iznosu od 25 milijuna eura. Alternative koje su pripremili u slučaju propadanja pregovora redom su Josip Iličić, Matteo Pessina i Marcel Sabitzer.

Iako već ima 33 godine, Iličić je i dalje vrlo tražena roba, već godinama vrhunski igra u Atalanti, a Rossonerima, koji nemaju problema sa starijim imenima, očito se svidio. Napadački veznjak Pessina nastupao je za Italiju na nedavnom Euru, također je dio Atalantine ekipe, a karijeru je započeo u Milanu pa Crveno-bijeli imaju pravo na 50 posto od njegove preprodaje.

Naposljetku, ovdje je Sabitzer, član RB Leipziga, čiji ugovor ističe na kraju sezone. Kapetan njemačkog kluba sigurno će biti meta mnogih, s obzirom na to da će ga klubovi moći potpisati besplatno, a jedan od zainteresiranih svakako je Milan.


Tagovi

Nikola VlašićCSKA MoskvaMilanMarcel SabitzerJosip Iličić

Ostale Vijesti