Action Images
Action Images

Milan dovodi hit-napadača Serie A kojeg zovu "baby Ibra"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.11.20. | 12:11

Visok je 195 centimetara i trpa kao njegov slavni dvojnik, u sedam nastupa ove sezone zabio je šest komada.

Zove se Gianluca Scamacca i napadač je Genoe, trenutačno na posudbi iz Sassuola, ali talijanski mediji mu tepaju da je nasljednik Zlatana Ibrahimovića.

Talentirani 21-godišnji napadač je u spektakularnoj formi ove sezone, zabio je šest komada u sedam nastupa za Genou, a za talijansku reprezentaciju do 21 godine zabio je već sedam komada u 12 nastupa.

Calciomercato.com tvrdi kako su ga Milanovi skauti prepoznali kao mogućeg nasljednika Zlatana Ibrahimovića, koji već ima 39 i vjerojatno neće biti na raspolaganju duže od još desetak godina... Šalimo se, naravno, no koliko god Ibrahimović bio kao vino, godina proizvodnje će ga dostići kad-tad, a kad se to konačno dogodi, trebao bi ga zamijeniti mali Gianluca.

I fizički mu nalikuje, glava mu je na 195 centimetara od zemlje, a čak je kratko igrao i u Nizozemskoj kao njegov slavni prethodnik, jedino što je mali bio u Zwolleu, a ne u Ajaxu. Inače je proizvod Romine škole nogometa, a igrao je još za PSV i Sassuolo, dok je u Serie B nastupa za Cremonese i Ascoli.



Ostale Vijesti