foto: Action Images
foto: Action Images

Milan blizu dovođenja braniča iz posrnulog njemačkog velikana

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.12.20. | 08:44

Jurgen Klopp također cilja na mladog defenzivca, ali prema sadašnjim informacijama izglednija je opcija da obuče dres Rossonera.

Talijanski Milan pregovara sa Schalkeom oko dovođenja braniča Rudara Ozana Kabaka, prenosi FIFA-in agent Gaetano Di Caro.

Defenzivac je i ljetos bio meta Rossonera, no do realizacije nije došlo. Međutim, navodno su se pregovori ponovno aktivirali i transfer bi se mogao dogoditi ove zime. Nije Milan jedini zainteresirani za 20-godišnjeg braniča, prema pisanju raznih medija Jurgen Klopp bi ga također rado vidio u svojim redovima, no talijani su za sad konkretniji.

„Prema onome što sam čuo i osobno razgovarao s generalnim direktorom Schalkea o nekim interesima za transfer, već neko vrijeme razgovara s Milanom“, izjavio je Di Caro za Milannews.it.

„Ovdje u Njemačkoj sigurni su da je Milan već vrlo blizu Kabaka. Rossoneri su ga neko vrijeme tražili i već su bili blizu kad je igrao za Stuttgart, ali on je pratio svog direktora i potpisao za Schalke“.

Međutim, Rudari su u rezultatskoj krizi, a posebno u financijskim problemima pa se čini kako sad nema niti jedne prepreke da Kabak napusti Gelsenkirchen i pređe u Mil

„Schalke je ljetos za njega postavio cijenu od 30 milijuna eura plus bonusi, ali s obzirom na trenutnu financijsku situaciju u klubu mislim da će ga pustiti za između 23 i 25 milijuna eura“, zaključio je agent.

 Kabak je 20-godišnji branič koji je prošao školu Galatasarayja, od kud u zimu 2019. godine prelazi u Stuttgart za 11 milijuna eura. Dres Švaba je nosio samo polusezonu te u ljeto iste godine prelazi u Schalke za 15 milijuna eura i potpisuje ugovor do ljeta 2024. godine.


Tagovi

nogometni transferiOzan Kabak

Ostale Vijesti