REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Milan Badelj na meti bundesligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.06.22. | 16:44

Osam godina je u Italiji, a sada bi se mogao vratiti na njemačke travnjake

Otkako je 2014. godine HSV zamijenio Fiorentinom, Milan Badelj se pronašao u Italiji. Da li je do klime, hrane ili isključivo nogometa, nije toliko ni bitno, ali bivši hrvatski reprezentativac je izgradio ime u Serie A pa je nakon Firenze skoknuo i do Rima gdje je branio boje Lazija, a posljednje dvije godine je u redovima Genoe.

No, ako je vjerovati talijanskim medijima, čini se da bi njegova gaža na talijanskim travnjacima mogla doći svome kraju ovog ljeta. Ali ako se i odluči otići, onda neće previše iskočiti iz svoje zone komfora – Werder Bremen je zainteresiran za njegove usluge.

Razgovori između klubova još nisu započeli, ali Werderu bi mogla pomoći činjenica da je Genoa skliznula u drugi rang talijanskog nogometa, pa je pitanje da li hrvatski veznjak u 34. godini ima volje trčkarati po drugoligaškim terenima.

U Genoi ga obožavaju i rado bi da odradi svoju ugovornu obvezu do kraja (ističe idućeg ljeta), pa je sada odluka na Badelju. Werder bi sigurno bio novi izazov u ovom trenutku njegove karijere.


Tagovi

Milan BadeljGenoaWerder

Ostale Vijesti