REUTERS/Mohamed Abd El Ghany
REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Mikel o posrnulom belgijskom superstaru: "On je najljeniji igrač kojeg sam ikada vidio. Nije mu se dalo trenirati, a nije mogao bez pudinga"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.02.23. | 12:37

Pričao je Nigerijac i o odnosu Mourinha i Salaha

John Obi Mikel igrao je za Chelsea tijekom šest sezona (od 2006. do 2012.) i u nedavnom intervjuu se prisjetio nekih anegdota iz vremena dok je stanovao na londonskoj adresi.

Bivši nigerijski reprezentativac otkrio je kako je bilo trenirati i igrati s Edenom Hazardom, čovjeku koji je nedavno zaradio svoju 16. ozljedu u madridskom Realu i koji je jedan od najvećih promašaja Kraljeva u novijoj povijesti.

Eden je jedan od najljenijih nogometaša koje sam ikada vidio. Na treninzima je bio nezainteresiran. Ali onda bi došao na utakmicu i zaradio nagradu za igrača utakmice”, ispričao je Mikel, dodavši i kako opušteni Hazard nije previše brinuo niti o prehrani.

Večer prije utakmice obično bismo imali zajednički večeru na kojoj bi uvijek zadnji ostao Hazard. Sjedio bi tamo još 20 minuta, pola sata i jeo rižin puding. Baš voli hranu”, dodao je Mikel koji smatra kako je Hazard mogao imati puno bolju karijeru da se malo više posvetio treninzima, a manje kolačima i pudinzima.

Ispričao je Mikel i kakav su odnos imali Jose Mourinho i Mo Salah.

Igrali smo jednu utakmicu u kojoj Salah nije bio dobar. Mourinho ga je na poluvremenu žestoko verbalno napao, toliko da se Salah rasplakao. Zatim ga je i ostavio u svlačionici. Mogao mu je reći da nije igrao dobro i da se ne vraća, ali odabrao je spustiti ga”. (pz)


Tagovi

John Obi MikelEden HazardJose MourinhoMohamed Salah

Ostale Vijesti