PIXSELL
PIXSELL

Mijo Caktaš ostavio Osijek u utrci za naslovom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.04.22. | 19:28

Zimsko pojačanje Bijelo-plavih bio je strijelac vrijedan tri boda na utakmici u Koprivnici

U nedjeljom izdanju u Koprivnici Osijek je uzeo tri boda vrijedna ostanka u borbi za naslov. Junak susreta bio je Mijo Caktaš koji je u 33. minuti iskoristio dodavanje Kristijana Fućka vrijedno tri boda. Ne može se reći kako Slaven nije imao priliku za izjednačenje u prvom poluvremenu, ali Osječani su ipak dominirali tijekom cijele utakmice. I zasluženo odnijeli bodove.

Oprezna utakmica s obje strane prevagnula je na stranu gostiju. Prava je šteta što Osijek nije iskoristio u nastavku utakmice činjenicu da su domaćini krenuli na sve ili ništa te ostavili puno prostora u svojoj igri. Međutim, taj pogodak Caktaša bio je sasvim dovoljan da se preboli izostanak bodova iz dvoboja s Hajdukom prošlo kolo te ostane pratnja Dinama u borbi za naslov.

Bjelica je trebao biti mađioničar u slaganju postave za vrlo bitnu utakmicu u Koprivnici s obzirom na izostanak nekoliko imena koja su od izuzetne važnosti za igru Osijeka. Međutim, kemijanje trenera Osijeka urodilo je plodom s obzirom na to da je Osijek prošao kroz Koprivnicu i zadržao se u utrci za naslov prvaka Hrvatske.


Slaven Belupo - Osijek 0:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Caktaš (33., Fućak)

Žuti kartoni: Tepšić, Marina (Slaven Belupo); Fiolić, Caktaš (Slaven Belupo)

Slaven Belupo (3-4-3): Sušak - Tepšić, Paracki (od 61. Hoxha), Soldo - Kvržić, Marina (od 84. Bogojević) Kaimakov, Goda - Zvonarek (od 88. Svržnjak), Crnac (od 61. Krstanović), Zapata (od 84. Mlinarić)

Osijek (4-2-3-1): Ivušić - Grgić, Bralić, Čeberko, Leovac - Nejašmić, Jugović (od 73. Brlek) - Fiolić (od 73. Bohar), Caktaš (od 82. Kleinheisler), Fućak (od 82. Hiroš) - Topčagić (od 62. Mance)

1.HNL, 30.kolo

Petak, 8. travnja

Gorica - Istra 1961 1:1

Subota, 9. travnja

Hrvatski dragovoljac - Lokomotiva 1:1

Hajduk - Šibenik 2:1

Nedjelja, 10.travnja

Slaven Belupo - Osijek 0:1

Rijeka- Dinamo 20.00



Tagovi

OsijekHNLSlaven BelupoPrva HNLMijo Caktaš

Ostale Vijesti