Messijev nasljednik ga je udaljio od reprezentacije, a on dogovara transfer u Real

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.05.20. | 08:40

Za reprezentaciju je skupio tri utakmice i dva pogotka, a Zidane vjeruje kako bi se izvrsno uklopio u njegovu momčad...

25-godišnji veznjak u Sevillu je stigao prošlog ljeta iz Marseillea, a za njegove usluge Analužani su morali platiti 15 milijuna eura.

Prije prekida prvenstva, Ocampos je odigrao najbolju sezonu svoje karijere. Naime, samo u La Ligi postigao je 10 pogodaka u 22 nastupa, a njegove dobre igre sada bi mogle doći na naplatu.

Perez, Zidane i ostatak društva imaju plan. Naime, oni su za Argentinca spremni ponuditi 32 milijuna eura (otkupna klauzula iznosi 70 milijuna eura), a u cijeli transfer spremni su uključiti i Sergija Reguilona, lijevog beka koje je ovu sezonu proveo na posudbi u Sevilli i tamo u potpunosti zasjao.

Ipak, Sevilla se ne da tek tako nadjačati pa su sada istaknuli kako oni, osim spomenutih 32 milijuna i Reguilona žele da se u transfe ubaci i ime Danija Ceballosa. Središnji veznjak kraljevskog kluba koji je ovu sezonu proveo na posudbi u redovima Arsenala netko na koga Zidane ne računa, ali jednako tako u Madridu smatraju kako je njegova vrijednost prevelika da bi ga se tek tako odrekli kao dio transfera za Ocamposa.

Bilo kako bilo, Ocampos bi nakon svega godinu dana u Sevilli mogao ponovno mijenjati sredinu, a ukoliko se dogodi da potpiše za kraljevski klub, iako ima svega 25 godina, bio bi mu to već sedmi klub u karijeri.

Zanimljivo, Ocampos je bio velika argentinska nada te su mnogi vjerovali kako će do sada već biti standardni reprezentativac. Ipak, priliku kakvu je zaslužio nije dobio, a najveći problem bio je taj što igra na istom mjestu kao i igrač za kojeg je Leo Messi izjavio kako je on "njegov nasljednjik u reprezentaciji". Riječ je o Cristianu Pavonu, a na Ocamposovu sreću "novi Messi" ipak nije netko kome je nogomet na prvom mjestu. Stoga je lako moguće da se u budućnosti uloga ovog dvojca zamijeni te da potencijalno novi igrač Reala postane standardan član Gaučosa za koje je do sada skupio tri nastupa, a to mu je bilo dovoljno za dva pogotka.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Lucas OcampostransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti