Jeremy Reper-USA TODAY Sports
Jeremy Reper-USA TODAY Sports

Messi: “Mislim da se više neću vraćati u Europu”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 11:51

Novi/stari osvajač Zlatne lopte prekinuo je sva špekuliranja o njegovom mogućem povratku u Barcelonu.

Nitko nije ostao iznenađen kad je u ponedjeljak Zlatna lopta ponovno završila u rukama Lionela Messija. Mišljenja su podijeljena, neki vjeruju da je Haaland imao bolju sezonu, neki da je Rodri morao biti minimalno među Top 3, ali da će Messi, neovisno o svim drugima, još jednom osvojiti najprestižniji individualni trofej u svijetu nogometa znalo se još krajem prošle godine kad je s Argentinom postao prvak svijeta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovog ljeta za Messija je bilo ‘ili-ili’. Romano, a i mnogi drugi svjetski priznati ‘insajderi za tranfere’, bili su uvjereni da će otići u Saudijsku Arabiju, ali Argentinac je na kraju prihvatio poziv Davida Beckhama te je svoj nogometni put nastavio u Inter Miamiju. I nije pogriješio.

U dresu novog kluba igra jako dobro, a iako nije u cvijetu mladosti, on je i dalje igrač koji ‘radi razliku na terenu’. I tako će biti sve do onog dana kad ne odluči reći ‘dosta’.

Puno se špekuliralo o njegovom mogućem povratku u Europu. Barcelona ga je htjela dovesti na posudbu, ali Messi je takve natpise u razgovoru za L’Equippe odbacio.

“Je li europski nogomet završena priča za mene? Da. Bogu hvala, imao sam fenomenalnu karijeru te sam osvojio sve što sam htio u Europi”, rekao je Messi pa dodao:

“Sada kad sam odlučio preseliti u SAD, mislim da se više neću vraćati u Europu”, kratko je zaključio Messi. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lionel MessiInter MiamiL'Eqipue

Ostale Vijesti