Mbappe i Neymar za maksimalan učinak u 12 utakmica (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.11.18. | 22:39

Parižani ne staju.

Iako je vodstvo Paris Saint-Germaina uzdrmano novim optužbama o izbjegavanju financijskog fair-playa, nogometašima na terenu nikad nije išlo bolje.

U 12. kolu francuskog prvenstva na svom Parku prinčeva dočekali su zasad jedinog, ako se to tako može uopće i reći, konkurenta za naslov, drugoplasirani Lille. Parižani su napadali cijelu utakmicu da bi je u konačnici prelomili pogocima Kyliana Mbappea i Neymara.

Statistika u ovoj utakmici ipak sve otkriva. 18 udaraca na gol gostiju, koji su uputili samo 4, od čega je tek jedan išao u okvir vrata, te gotovo 70% posjeda lopte u nogama domaćih sve govori.

Ipak, Lille se dobro branio sve do 70. minute kada Marco Veratti pokreće polukontru. Svojim pasom probija linije gostiju i lopta dolazi Neymara koji u prazan prostor šalje mladog Francuza. Mbappe potom sjajnim udarcem unutarnjim dijelom kopačke šalje loptu pored nemoćnog vratara Maignana.

Nepunih 15 minuta kasnije, uloge su se obrnule. Nekadašnji napadač Monaca vraća uslugu Neymaru koji zabija za 2-0.

Gosti su uspjeli samo ublažiti poraz u posljednjoj minuti sudačke nadoknade kada je Nicolas Pepe pogodio iz penala za konačnih 2-1.

 

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Nicolas PepeNeymarKylian Mbappé

Ostale Vijesti