Marotta: Icardi i Nainggolan mogu potražiti nove sredine

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.07.19. | 14:47

Direktor Intera kratko i jasno je poručio je medijima kako stoje stvari

„Kao u svim zajednicama, tako i u našoj postoje jasna pravila koja se moraju poštovati. Mi kao klub smo iznimno jasni i transparentni, te nam je potrebno imati i takve igrače, a u posljednje vrijeme morali smo paziti kako ćemo se ophoditi prema određenim igračima radi njihovih ugovora. Oni su znali u kakvoj se situaciju klub nalazi i nisu djelovali u skladu kako to nalažu klupska pravila. Nemojte me krivo shvatiti, riječ je o dvojici fantastičnih igrača i talenata, ali zapamtite, talent kao talent može pobijediti utakmicu, ali samo momčad kao kolektiv može osvojiti prvenstvo. Stoga, moram zaključiti kako dvojica spomenutih igrača više nisu u planovima kluba, uz svo dužno poštovanje prema onome što su za klub dali.“, zaključio je Marotta.

Inter bi tako dogodine mogao doživjeti potpuni remont, a u novom Interu ne bi trebalo biti mjesta za dvojicu fantastičnih igrača kao što su Ninja Nainggolan i Mauro Icardi.

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, a u ovoj situaciji svanut bi svakako moglo našem Ivanu Perišiću, koji je još ranije prošle sezone imao problema sa Icardijem, a sada bi, nakon što odbije sve te silne kineske milijune koji mu se nude, i kada Icardi ode iz kluba, mogao postati ono što cijelu svoju karijeru nastoji postati, a to je prva violina nekog velikog kluba.

(foto:Reuters)


Tagovi

InterRadja NainggolanMauro Icardi

Ostale Vijesti