Marin Tomasov u pola sata zabio hat-trick i spasio svoju Astanu od potpune blamaže (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.08.19. | 18:23

Prije nego li je ušao u igru njegova momčad bila je na rubu senzacionalnog ispadanja iz kvalifikacija za Europa ligu, ali onda je Marin uzeo stvari u svoje ruke, odnosno noge.

Prva utakmica odigrana u Andori završila je rezultatom 0:0, a svi su očekivali kako će bogata Astana lako riješiti stvari u uzvratnoj utakmici.

I onda – šok! Santa Coloma je povela već u 7. minuti preko 36-godišnjeg veznjaka Enrica Pija, a ukoliko su htjeli proći dalje, domaćini su morali zabiti najmanje dva pogotka.

Prvi su zabili u 24. minuti iz kaznenog udarca preko Sigurjonssona, ali taj rezultat i dalje nije bio dovoljan Kazahstancima za prolazak dalje.

Onda, u 60. minuti utakmice, u igru ulazi Marin Tomasov.

One man show započeo je 13 minuta nakon što je ušao u igru. Asistirao mu je Janga, a Marin je snažnim udarcem rasparao mrežu gostujućeg vratara.

 

 

Svega šest minuta nakon prvog, Marin zabija i drugi pogodak. I opet, one man show! Sjajno je povukao loptu kroz sredinu, izvukao se na svoju jaču, lijevu nogu, te plasirao loptu pored nemoćnog vratara Santa Colome.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/6Jaa" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

U tim trenucima bilo je potpuno jasno da će Astana proći dalje, a naš igrač bio je uvjerljivo najbolji igrač na terenu.

Pogodak za 4-1 zabio je debelo u sudačkoj nadoknadi. Gosti su sve bacili u napad, naš Tomasov pobjegao je gostujućoj obrani te praktički sam s centra išao jedan na jedan gostujućim vratarem. Uslijedio je elegantni lob našeg brzonogog veznjaka, a odmah nakon tog pogotka sudac je označio i kraj utakmice.

 

 

U sljedećem kolu kvalifikacija za Europa ligu igrati će protiv malteške Vallette, kluba kojeg je prethodno iz kvalifikacija za Ligu prvaka izbacio budući suparnik Dinama Ferencvaroš.

(foto:pixsell)


Tagovi

Europska ligaAstanaMarin Tomasov

Ostale Vijesti