Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Marin s dva gola torpedirao Honved, istaknuo se i Frigan sjajnom asistencijom

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 13.01.23. | 19:12

Rijeka je istrčala u formaciji 4-2-3-1 što očito pokazuje u kakvom će sustavu igrati Jakirović u nastavku HNL-a

Nogometaši Rijeke pobijedili su s 2-0 mađarskog prvoligaša Honved na Rujevici, u posljednjem pripremnom ogledu prije nastavka sezone.

U heroja utakmice uskočio je Antonio Marin koji je Honved torpedirao s dva pogotka, a koji je, podsjetimo, ove zime zadužio opremu u Rijeci nakon što ga je Dinamo poslao na posudbu.

Uvodnih 45 minuta proteklo je u igri s dosta opreza, ali i čvrstih duela i startova. A u tome je prednjačio Honvedov Gomis koji je u razmaku od samo osam minuta (20. i 28.) zaradio dva žuta kartona i zaradio raniji odlazak na tuširanje.

Rijeka je imala inicijativu i prije toga, a nakon što je Gomis preselio u svlačionicu, sastav Sergeja Jakirovića je sasvim zagospodario terenom.

No na prvu pravu priliku se moralo pričekati do samog konca poluvremena kada je Frigan majstorski proigrao Marina koji je elegantno poentirao u situaciji jedan na jedan sa suparničkim vratarom.

Drugi pogodak je Marin zabio u 88. minuti nakon kontranapada.

Dodajmo i kako je Rijeka istrčala u formaciji 4-2-3-1 što očito pokazuje u kakvom će sustavu igrati Jakirović u nastavku HNL-a. (pz)



Tagovi

HNLHNK RijekaHonved

Ostale Vijesti