Zeljko Hladika/PIXSELL
Zeljko Hladika/PIXSELL

Marin Jakoliš u Angersu, Antonio Jakoliš u - Argesu!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.06.22. | 12:06

Bivši igrač Šibenika pronašao novi klub.

Početkom prošle sezone priča je djelovala savršeno. Antonio i Marin Jakoliš, dva brata ponikla u Šibeniku, spojila su se u svojem matičnom klubu. Šibenik je jesenski dio sezone odigrao sjajno. Narančasti su bili jedna od najatraktivnijih momčadi lige, na njihove se utakmice isplatilo igrati oba daju 3+, a braća Jakoliš bili su ponajbolji pojedinci momčadi. Antonio na desnoj, a Marin na lijevoj strani bili su ubojiti tanedm.

No, na zimu je Marin Jakoliš napustio Šubićevac i potpisao za francuski Angers u kojem se na proljeće, u 10 nastupa, nije upisao u listu strijelaca ni asistenta. Antonio Jakoliš je ostao u klubu, no, nakon pet proljetnih utakmica je suspendiran te do kraja sezone nije zabilježio niti minute. Slobodne papire dobio je tek početkom lipnja, a sada je, zajedno s još nekoliko igrača, potpisao za rumunjskog prvoligaša Arges.

Jakolišu je ovo drugi dolazak u Rumunjsku, u 'prvom mandatu' već je igrao za Cluj i FCSB.

Zanimljivo, iako braća Jakoliš igraju na drugom kraju Europe, igraju u klubovima vrlo sličnog imena. Jedan u Angersu, a drugi u - Argesu. Očito je da ne mogu jedno bez drugoga, makar i ovako simbolički....


Tagovi

Antonio JakolišMarin JakolišNK Šibenik

Ostale Vijesti