Marić napustio splitsku bolnicu; navijači likuju po društvenim mrežama

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 12.10.16. | 08:25

Nakon napada je Bruno Marić obrađen u splitskoj bolnici te nije zatražio hospitalizaciju. Navijači likuju i u ironičnom tonu "prozivaju" drugog našeg prominentnog suca, Ivana Bebeka.

Bruno Marić, nogometni sudac koji je jučer napadnut u restoranu u Stobreču pokraj Splita odbio je hospitalizaciju i napustio je splitsku bolnicu s ovratnikom. Njegov odvjetnik Vladimir Gredelj, s kojim je bio u društvu u trenutku napada, doživio je i verbalni napad dok je o nemilom događaju pričao uživo u javljanju s Rive za televiziju.

Napad je u javnosti izazvao podijeljene reakcije; jedni se groze huliganskog ispada, drugi likuju nad činjenicom da je Marić doživio po njima „zasluženu“ sudbinu, tvrdeći da godinama oštećuje pojedine klubove a ponajviše Hajduk. Takvi komentari dolaze ponajprije iz redova navijača Hajduka, koji se u ironičnom tonu sada „obraćaju“ i drugom našem prominentnom sucu, Ivanu Bebeku.

Dok je ogorčenje radi određenih sudačkih propusta razumljivo, isto se ne može nikako reći za podržavanje i slavljenje ovog gnjusnog čina. Nikakav sudački previd, namjeran ili ne, ne smije biti poligon za fizički napad koji je mogao završiti kudikamo kobnije. Nažalost, u Hrvatskoj smo svjedoci potpune anarhije vezane uz naš nogomet, stoga je ovo samo još jedna tužna posljedica takvog stanja.

(Foto: Pixsell / Hajdučke vijesti Facebook)


Tagovi

HuliganiBruno Marić

Ostale Vijesti