Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

Maresca zna 'prodati fintu' i nakon igračke karijere: Talijan neće u Celtic, predstavljen je u novom klubu!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.06.23. | 19:53

Lukavo je to napravio… Poput prave lisice!

Dojučerašnji pomoćnik Pepa Guardiole u Manchester Cityju, Enzo Maresca, službeno je predstavljen za novog trenera Leicestera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, za Marsecu se donedavno pisalo kao da će gotovo pa sigurno postati novi trener Celtica, ali su se nakon finala Lige prvaka stvari naglo promijenile. Maresca je kao igrač bio sjajan tehničar, krasili su ga izvrstan udarac te dribling, a da nije zaboravio 'prodati fintu' vidjeli smo i na ovom primjeru. Samo što su tada na meti bili suparnički igrači, a ovog puta mediji i navijači…

Na službenim stranicama kluba Lisice su predstavile Marescu kao svojeg novog trenera i čovjeka koji će napraviti sve u svojoj moći da nakon jedne sezone u Championshipu vrati Leicester u Premier ligu.

„Jako sam uzbuđen što sam se priključio ovako velikom klubu i zato što imamo veliku i važnu sezonu ispred sebe. Prije svega je bitno da budemo najbolji što možemo biti. Naporno ćemo raditi, postepeno se nadograđivati i usaditi pobjednički mentalitet. Moramo svaku utakmicu dati svojih 100 posto jer klub kao Leicester to zaslužuje. I tek onda, kad damo svoj maksimum ćemo se korak po korak poboljšavati. Svi zajedno!“, poručio je novi trener Leicestera.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


 


Tagovi

Enzo MarescaCelticLeicesterPremier ligaChampionship

Ostale Vijesti