Marcel Heister: Napustio sam Hrvatsku radi velikog utjecaja mafije!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.08.16. | 17:54

Nekadašnji bek pulske Istre otvorio je dušu u razgovoru s izraelskim novinarima!

Nekadašnji igrač Zadra i Istre, Marcel Heister, danas svoj nogometni kruh zarađuje u Izraelu, u Beitaru iz Jeruzalema.

Tamo se udomaćio u klubu koji sutra igra utakmicu playoffa kvalifikacija za skupine Europa lige protiv francuskog St. Etiennea. Marcel će komandirati lijevim bokom, a ususret utakmice podijelio je nekolicinu zanimljivih zapažanja za Walla Sport, najveći izraelski sportski portal.

Lokalne novinare je najviše zanimalo kako to da nije završio u Hajduku ili Dinamu, a 24-godišnjak je ponudio zanimljiv odgovor:

„Ljudi me pitaju zašto me velika imena hrvatskog nogometa poput Hajduka ili Dinama nisu angažirali. Ja načelno jesam bio zainteresiran, ali u Hrvatskoj postoji puno mafije oko igrača i agenata radi čega mi je jako drago da sam se udaljio od tamo i otišao ondje gdje se svakako mogu bolje razviti“, rekao je Heister.

„U Hrvatskoj su mnogi kritizirali moj stil i to me vrijeđalo. Ja sam bez obzira na to ostao pozitivan i dovoljno sretan da pređem preko tih stvari i krenem naprijed“, dodaje Heister.

Nada se kako će Beitarova publika, jedna od najvatrenijih u Izraelu, napuniti stadion i motivirati svoje igrače da odigraju što bolji susret protiv favoriziranih Francuza:

„Vjerujemo u sebe i želimo napraviti dobar rezultat uoči uzvrata. Uz pun stadion i podršku mnoštva navijača mi dobivamo vjeru u sebe da možemo proći St. Etienne“, završava Heister zanimljiv razgovor…

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marcel HeisterBeitar Jerusalem

Ostale Vijesti