Marca objavila novog favorita za klupu Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.11.18. | 14:10

Zanimljivo rješenje..

Nakon što je Julen Lopetegui dobio otkaz na klupi Real Madrida, prvu momčad preuzeo je dojučerašnji trener B ekipe, Santiago Solari. U prvoj utakmici pod njegovim vodstvom Real je svladao u Kupu kralja niželigaša Melillu s 4:0, no Solari je kako stvari stoje doveden kao privremeno riješenje.

S obzirom na to da je angažman Antonia Contea propao, Marca je danas objavila novog kandidata za prvog trenera Kraljevskog kluba. Radi se o Leonardu Jardimu koji je s Monacom osvojio naslov prvaka Francuske kraj PSG-a, odvesti momčad iz kneževine do polufinala Lige prvaka te je bio jedan od najzaslužnijih za eksploziju Kyliana Mbappea kojeg je u prvoligaški nogomet gurnuo sa samo 16 godina.

Osim Jardima, Marca spominje i potencijalno dovođenje Maura Pochettina, no Argentinac ima čvrsti ugovor s Tottenhamom i nije toliko realno da napusti London…

Real Madrid danas igra prvenstvenu utakmicu protiv Reala iz Valladolida kojeg je nedavno preuzeo slavni Ronaldo i u posljednjih šest kola Ljubičasto-bijeli osvojili su 14 od 18 mogućih bodova.

> Odigraj Real Madrid – Real Valladolid

(Foto: Reuters)


Tagovi

Santiago SolariLeonardo JardimValladolid

Ostale Vijesti