REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Marca: Modriću nije problem manja minutaža i mentorska uloga mladom Englezu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.05.23. | 16:05

Osim hrvatskog vezista novi će ugovor potpisati i Vinicius Jr.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentzacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić uskoro bi trebao potpisati ranije dogovoreni novi ugovor jer mu trenutačni istječe ovog ljeta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako javlja Fabrizio Romano, Real Madrid će uskoro objaviti produljenje ugovora s Modrićem i Tonijom Kroosom. Također, uskoro će biti službeno i da je Vinicius Junior potpisao novi ugovor. Kroos je već potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, a sada će to napraviti i Modrić.

Španjolska Marca donosi, nakon što je Kraljevski klub dogovorio dolazak 19-godišnjeg Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund, da je klub obavijestio Modrića kako će imati nešto manju ulogu u sljedećoj sezoni, no to mi već odavno znamo.

Hrvatski veznjak je prihvatio sve uvjete kluba kako bi produžio ugovor, zna da će mu se minutaža smanjiti i to mu ne predstavlja problem jer želi ostati u Madridu. Dali su si ruke Lukita i Florentino Perez, predsjednik Real Madrida najviše cijeni lojalnost, a Modrić je ima te će u sljedećoj sezoni biti poput mentora Bellinghamu.



Tagovi

Luka ModrićReal MadridFlorentino PerezJude BellinghamToni KroosVinicius Junior

Ostale Vijesti