Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Mara is back: „Imamo jasan cilj, a to je prva liga“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.09.22. | 22:12

Radit će kao glavni menadžer prve momčadi, a danas su iz kluba potvrdili i dolazak bivšeg napadača HD-a, Lokomotive i Slaven Belupa koji je posljednji angažman imao na Cipru.

Ove srijede je u Rudešu bilo zanimljivo. Prvo su se iz kluba pohvalili kako je njihov novi igrač postao Jan Doležal, 29-godišnji napadač koji je svojevremeno igrao za Hrvatski dragovoljac, Lokomotivu i Slaven Belupo, da bi navečer na društvenim mrežama osvanula objava u kojoj stoji kako je Silvio Marić novi/stari član kluba.

„Sretan sam! Riješio sam neke privatne stvari i mogu se posvetiti NK Rudešu u potpunosti jer to zahtjeva puno vremena i ozbiljan rad pošto su ambicije kluba velike. Imamo jasan cilj, a to je prva liga i to nosi određeni pritisak i na upravu i na igrače, ali mislim da to ovaj klub može i zaslužuje. Uvjeren sam da to možemo zajedno ostvariti“, rekao je popularni Mara.

„Već sad sa punim pravom možemo reći da je naš Mara pravi Rudešan. Mara zna 80 posto momčadi koju smo zadržali od prošle sezone. Uprava vodi klub kao svoju obitelj i vjerujemo da će Mara uz ostatak stožera stvoriti emociju sa igračima i da će Rudeš biti nositelj kvalitete“, dodao je direktor kluba, Stipe Čondrić.

Rudeš je trenutno druga momčad 1. NL s tim da su bodovno izjednačeni s vodećim Vukovarom 1991. Ove subote na domaćem terenu Rudeš dočekuje Kustošiju, a momčad bi trebao voditi Ivan Zubić koji trenutno obnaša ulogu v.d. glavnog trenera nakon što je dogovoren sporazumni raskid suradnje s Matom Neretljakom. (I.A.S.)

1. NL, 6. kolo

Subota, 17. rujna

Dubrava – Cibalia, 14.55

Orijent 1919 – Dugopolje, 16.30

Rudeš – Kustošija, 16.30

Solin – Hrvatski dragovoljac, 16.30

Vukovar 1991 – Croatia Zmijavci, 16.30

Nedjelja, 18. rujna

Jarun – BSK Bijelo Brdo, 16.30

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Silvio MarićNK RudešPrva nogometna liga

Ostale Vijesti