Zekić za manje od mjesec dana do novog trofeja

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.05.19. | 13:48

Jesu li se u Osijeku prelako riješili svoga trenera?

U finalu kupa pobijedili su Sfintul rezultatom 1:0. Nakon prvih 90. minuta bilo je 0:0, ali je Sheriff u produžetke ušao puno odlučnije te je već u 92. Brazilac Leonardo zabio za konačnih 1:0.

Zekić je na taj način odlično startao svoj drugi mandat na klupi najvećeg kluba iz Moldavije. Svoju trenersku karijeru nekadašnji napadač Osijeka, Dinama i Intera započeo je na klupi Maksimira. Nakon toga vodio je drugu momčad Sheriffa, da bi nakon nekog vremena postao i trener prve momčadi. Prije ovog kupa Zekić je već sa Sheriffom osvojio Diviziju Nacionale sezone 2014./2015., a u istoj sezoni osvojio je i kup.

U Osijek je došao 2015. godine, a zadržao se sve do kraja ožujka 2019. godine kada na njegovo mjesto dolazi do tada trener druge momčadi Dino Skender.

1.svibnja 2019. postao je trener Sheriffa te su očito čelnici moldavskog prvoligaša pogodili sa njegovim dovođenjem. Zekić u svome kadru ima i tri igrača s hrvatskom putovnicom (Palić, Mikulić, Sušić) te su sva trojica bili članovi momčadi u jučerašnjem osvajanju kupa.

(foto: Pixsell)


Tagovi

SheriffAntun PalićZoran Zekić

Ostale Vijesti