Mandžukiću „visi“ povratak u Serie A, sad se u priču uključio i belgijski velikan

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.09.20. | 12:31

Tamošnji mediji pišu kako bi bivši hrvatski reprezentativac danas trebao donijeti svoju konačnu odluku.

Navodno je Club Brugge opasno zagrizao za „Super Mariom“ kojem nude status prve zvijezde momčadi, ali u ovom trenutku nisu u mogućnosti ponuditi mu primanja kakvu  igrač poput Mandžukića očekuje.

 Nieuws365 piše kako ga Brugge želi, čekaju njegovu odluku i nadaju se da je spreman spustiti svoje financijske zahtjeve. U tom slučaju belgijski velikan, za kojeg sada igraju Matej Mitrović i Karlo Letica, postaje jedan od favorita za njegovo dovođenje.

Podsjećamo, Mandžin odlazak u Fiorentinu bio je praktički 'gotova stvar', ali je iz zasad nepoznatih razloga realizacija cijelog posla naglo usporila. Odnosno, nije usporila, već stala. Mario je tako i dalje zanimljiv raznim europskim klubovima, nakon 'Katarstrofe' više ni ne pomišlja ne neke egzotične lokacije te je njegov fokus isključivo na europski nogomet.

Belgijska liga, iako nije ni izbliza atraktivna kao Serie A ili neka od liga petice, itekako ima svojih prednosti zašto bi Mario svoju karijeru baš tamo odlučio dovesti do njezinog kraja. Nogomet je dobar (ne vrhunski), infrastruktura je iznimno dobra, stil života je opušteniji… A uz sve to, bivši hrvatski reprezentativac sigurno ne bi igrao 'za siću'.

Saga se nastavlja, a Fenerbahčeu, Fiorentini, Beneventu i Lokomotivu sada se priključio i Club Brugge.

 

 

(foto: Action images)

 


Tagovi

Jupiler ligaClub BruggetransferiLjetni prijelazni rokMario Mandžukić

Ostale Vijesti