DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

Mandžukićeva budućnost u Milanu ovisi o zadnjih 10 utakmica

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 13:44

Prvotno je plasirana vijest kako će se bivšem hrvatskom reprezentativcu ugovor s milanskim gigantom automatski produžiti ukoliko klub izbori Ligu prvaka, no izgleda da ta informacija nije točna.

Mario Mandžukić je zimus stigao u Milan kao neka vrsta zamjene za Zlatana Ibrahimovića. Navijači su taj transfer dočekali s oduševljenjem jer svi pamte njegove ratničke partije u dresu velikog rivala Juventusa.

Međutim, zabrinutost mnogih u klubu je bila vezana za fizičko stanje igrača koji skoro 10 mjeseci nije odigrao natjecateljsku utakmicu, točnije 7. ožujka 2020. godine kad je na terenu proveo 68 minuta u susretu tadašnjeg kluba Al-Duhaila protiv Al-Sailiya.

Na kraju se pokazalo da su i najveći pesimisti bili u pravu, jer je Mandžo u dva mjeseca za Milan upisao tek 148 minuta u pet utakmica.

Uprava Milana se odlučila na rizik s bivšim hrvatskim reprezentativcem, a za sad im se to i nije isplatilo.

U siječnju je Mario potpisao šestomjesečni ugovor, a u medije je plasirana vijest kako se on automatski obnavlja na još jednu sezonu ukoliko Milan izbori Ligu prvaka. Međutim, prema zadnjim informacijama koje je plasirao MilanNews.it ta informacija nije točna. Naime, na kraju sezone će se Mandžukiću produžiti ugovor samo ukoliko to klub odluči.

Drugim riječima, pred bivšim hrvatskim reprezentativcem je 10 utakmica koje će odrediti njegovu budućnost u Milanellu ili laički rečeno teren će odrediti o produženju ugovora.

  


Tagovi

Mario Mandžukić

Ostale Vijesti