DANIELE MASCOLO/Reuters
DANIELE MASCOLO/Reuters

Mandžukićev agent: Zbog ozljeda nije mogao pomoći Milanu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.03.21. | 12:13

Ne isključuje mogućnost ostanka.

Mandžo je imao prilično turbulentnu prošlu godinu.

Epizoda u Kataru završila je eskpresno i relativno neslavno, a proslavljeni Vatreni potom je više mjeseci bio bez angažmana iako ga se provlačilo kroz mnoštvo klubova iz zemalja, od Španjolske i Italije, preko Turske i Rusije.

Na koncu, skrasio se u Milanu, ali ni to zasad ne izgleda obećavajuće. Odigrao je ukupno pet susreta, a prosječno je igrao pola sata po susretu. To mu i nije dalo pretjeranog prostora da se razmaše kako on zna te nije upisao niti pogodak niti asistenciju, međutim, Giovanni Branchini, njegov menadžer, smatra kako bi svejedno mogao ostati u klubu i iduće sezone.

Branchini uglavnom krivi ozljede koje spriječavaju Mandžukića pri ispunjavanju temeljnih uvjeta o ostanku, ali vjeruje kako bi mogao ostati i mimo tih postavljenih očekivanja.

''Njegov ostanak je vezan uz ispunjenje nekih uvjeta, ali nitko ne brani da se ugovor produlji onda i kad ti uvjeti nisu ispunjeni i kad na to utječu ozljede. On zbog njih nije mogao pomoći momčadi."

Spomenuo je i kada se očekuje njegov povratak na teren tj. početak treninga.

''Znam da sljedeći tjedan počinje raditi s ostatkom momčadi. A krajem sezone ćemo odlučiti hoće li ostati'', zaključio je.


Tagovi

Mario MandžukićMilanGiovanni Branchini

Ostale Vijesti