DANIELE MASCOLO/Action images
DANIELE MASCOLO/Action images

Mandžo spreman za Juventus!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.05.21. | 12:01

Susret protiv starih suigrača i prijatelja s kojima je osvajao brojne trofeje.

Mario Mandžukić oporavio se od blaže ozljede zbog koje nije mogao sudjelovati u pobjedi svoje momčadi protiv Beneventa te se sad ponovno stavio na raspolaganje treneru Pioliju.

Neki talijanski mediji čak pišu kako nije riječ o ozljedi, već bronhitisu, ali je sad s bivšim hrvatskim reprezentativcem sve u redu. On će tako biti spreman za prvenstveni ogled protiv svoje bivše momčadi, Juventusa, a derbi utakmica talijanskog prvenstva igra se ove nedjelje u 20:45 sati.

Bit će to velika utakmica za obje momčadi budući da su Juventus i Milan bodovno poravnati te se trenutno nalaze na trećem, odnosno četvrtom mjestu Serie A. Drugoplasirana Atalanta također ima 69 bodova kao dao i Juventus i Milan pa je tako jasno kako je kraj talijanskog prvenstva sve samo ne nezanimljiv, usprkos tome što je novi prvak već poznat.

Super Mario je za Milan ove sezone skupio tek sedam nastupa, a još uvijek se nije upisao u listu strijelaca za Rossonere.

Ukoliko će ga Pioli koristiti ove nedjelje, Mandžukić će – kao nekad na treningu – snage odmjeriti s igračima s kojima je četiri i pol godine dijelio svlačionicu. Bivši hrvatski reprezentativac je za Bianconere skupio 162 nastupa, 44 pogotka i 17 asistencija, a s velikanom iz Torina osvojio je čak devet trofeja.


Tagovi

Mario MandžukićJuventusMilannogometni transferitransferiSerie A

Ostale Vijesti