Mandžo financijskim zahtjevima šokirao potencijalne ruske poslodavce

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.07.20. | 09:24

U iščekivanju smo povratka srebrnog Vatrenog u Europu.

Prekjučer je Mario Mandžukić raskinuo ugovor sa svojim dosadašnjim katarskim klubom.

Već se duže vrijeme priča o velikoj mogućnosti za njegovim povratkom u europski nogomet, upravo kao posljedica toga što se u Aziji nije previše usrećio.

Ima Super Mario itekako što za reći u najjačoj nogometnoj konkurenciji, no u pregovorima s najzainteresiranijom stranom za nastavak njegove karijere, moskovskim Lokomotivom, došlo je do predmeta spoticanja. U pitanju je, pogađate, novac.

Kako navodi ruski portal Sport24, Mandžukić traži osam milijuna eura za dvije sezone, a gazdama ruskog kluba je to, pogotovo u uvjetima aktualne krize, puno previše. Nakon sedam mjeseci i svega devet utakmica u katarskom Al Duhailu trebao bi se pridružiti Vedranu Ćorluki i nastupati pod njegovom kapetanskom paskom, no čelnici kluba nisu baš najsretnije reagirali na njegove financijske prohtjeve.

Epilog svega je da je upitno hoće li se posao realizirati, a kao argument druga pregovaračka strana ima i činjenicu da naš srebrni napadač i nije više baš u najmlađim godinama karijere. Marijov menadžer Ivan Cvjetković po ovom je konkretnom pitanju, no ipak je otkrio neke ohrabrujuće vijesti:

„Mario je tek postao slobodan igrač. Želimo izbjeći nagađanja o njegovoj budućnosti, tako da nisam spreman komentirati hoće li doći u Rusiju ili ne. Mogu vam jedino reći da će Mario definitivno nastaviti igrati.“

Ostaje za vidjeti hoće li doći do dogovora s Rusima ili će Mario istražiti druge opcije.

(foto: Massimo Pinca/Reuters)


Tagovi

Mario MandžukićLokomotivtransferiHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti