REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Mancini preuzima Saudijsku Arabiju, Italija Spalettiju ili Conteu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.08.23. | 22:16

Trogodišnji ugovor još nije potpisan, ali...

Stara izreka kaže "dom je tamo gdje si sretan", a milijuni iz Saudijske Arabije ovog će ljeta obradovati mnoge, s tim da će najveće europske gradove morati zamijeniti Rijadom i Džedom. Po svoj prilici u toj skupini sretnika bit će i Roberto Mancini, budući da je samo nekoliko sati nakon što je napustio klupu talijanske reprezentacije postalo jasno da je to učinio na poziv s Bliskog istoka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako prenose lokalni mediji, Nogometni savez Saudijske Arabije već je dogovorio dolazak talijanskog stratega za trenera Arapskih sokolova.

Ugovor još nije potpisan, ali svi se slažu kada napišu da je suradnja dogovorena na tri godine, dakle do 2026.

Saudijci, naravno, skrivaju financijske detalje, ali nema sumnje da će oni uskoro izaći na vidjelo, jer sasvim je izvjesno da će se Mancini ozbiljno opariti. Prvo, nitko ne ide na Bliski istok za mali novac, a drugo, Mancini se ne bi tek tako odrekao šanse da za samo deset mjeseci obrani kontinentalnu krunu na Europskom prvenstvu.

Ne zaboravimo da je Mancini bio prvi trener kojeg su Arapi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata angažirali kada su kupili Manchester City. Išao je po novac i u Galatasaray i Zenit, a ništa od toga nije se moglo usporediti s blagom kojim bi ga Saudijci obasuli.

Inače, prema pisanju La Gazzette dello Sport, najizgledniji kandidat za preuzimanje klupe Azzurra je Luciano Spalletti, ali postoji klauzula Napoliju od tri milijuna eura koja bi se morala platiti, a druga opcija je Antonio Conte. Sky Italia je, pak, donio vijest da se razmišlja o dvojcu Fabio Cannavaro – Daniele De Rossi!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Roberto ManciniSaudijska Arabijasaudijska nogometna reprezentacijaAntonio ConteLuciano SpallettiFabio CannavaroDaniele De Rossi

Ostale Vijesti