Mance golica maštu navijačima Rijeke: Ovaj tjedan potpisujemo dva-tri igrača!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.06.17. | 18:14

Prometno je na Rujevici!

Prijelazni rok već je krenuo za neke klubove u Prvoj HNL, koji užurbano sastavljaju roster za početak nove sezone.

Odmora nema ni u šampionskoj Rijeci, koja je nakon osvajanja dvostruke krune prionula slaganju kadrovske križaljke za obranu naslova i pohod na Ligu prvaka. Put je težak, a u sastavu će izgledno ponovno doći do promjena. Ivan Mance, pomoćnik sportskog direktora Rijeke komentirao je početak prijelaznog roka na Rujevici za Radio Rijeku.

Klub će već potvrđeno napustiti Ante Kulušić i vrlo izgledno Roman Bezjak, a najizgledniji transferi na kojima će Rijeka nesumnjivo zaraditi biti će oni Filipa Bradarića i Franka Andrijaševića. Uz njih, prvi na listi za odlazak je i Josip Elez, stoper koji je na posudbi iz rimskog Lazija. Njemu bi Rijeka ponudila stalan ugovor, ali izgleda da je njemu primamljivija opcija odlazak u inozemstvo. Jedna od opcija je i Schalke:

"Iskreno, Schalke je promijenio trenera. Znate kako to ide... Transfer se može ugroziti, vidjet ćemo u sljedećih nekoliko dana što će biti. Ne mogu reći da je taj transfer propao...", tvrdi Mance.

Što se tiče najistaknutijeg dvojca Bradarić – Andrijašević, interesa ima.

"Istina je da je veliki interes za Filipom, odigrao je sjajnu sezonu. Riječ je o pravom igraču i lideru na terenu. Sami smo 'krivi' što su naši igrači vrlo traženi."

"Prijelazni rok skoro da nije ni počeo, ne žuri nam se. Ako Rijeka i igrač budu zadovoljni, doći će do transfera. Planski ćemo i prodavati i dovoditi. Ima zainteresiranih za sve naše igrače, ali prodat ćemo samo u slučaju odličnih ponuda. Nažalost, navijači moraju biti svjesni da mi funkcioniramo na hrvatskom tržištu i da moramo prodavati“, iskren je Mance.

No, osim odlazaka, bit će dakako i dolazaka. Konkurentnost ne smije patiti, a nakon što se potvrdilo kako se na Rujevicu vraća Marin Tomasov, stiže priča i o novim imenima u svlačionici. Najviše se spominje dolazak napadača Slaven Belupa, Hebera, strijelca deset golova u sad već minuloj sezoni.

"Moram priznati da nam je taj igrač interesantan. Transfer još nije realiziran, ali nadam se da će do realizacije doći. Jedino nas koči odšteta, no valjda ćemo se dogovoriti."

"Ima svega. Neću govoriti imena, ali u ovom tjednu potpisat ćemo dva-tri igrača", zagolicao je za kraj maštu navijača Rijeke Mance.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ivan Mance

Ostale Vijesti