Mamić: Vratio bih se u Dinamo, iako zbog prezimena osjećam presing

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.05.18. | 10:06

Lijevi bek bira između Dinama i Rijeke.

Petar Mamić 22-godišnji Zagrepčanin je lijevi bek koji je prošao Dinamovu omladinsku školu te je za Plave upisao prvi seniorski nastup. Potom je bio poslan u Dinamo II, zatim u Lokomotivu iz koje je prešao u Frosinonen. No za talijanskog drugoligaša nije upisao nastup i vratio se u Hrvatsku, točnije u Inter iz Zaprešića.

Za žuto-plave ove je sezone odigrao 24 utakmice, zabio gol i upisao dvije asistencije, a bio je jedan od najboljih igrača u nedavnoj pobjedi nad Osijekom. Prema pisanju Sportskih novosti, Mamić na stolu ima dvije ponude, jednu iz Maksimira, a drugu s Rujevice.

„Još nemam nikakve informacije o potencijalnim transferima. hada bih mogao birati, naravno da bih izabrao Dinamo, ipak je to moj klub u kojem sam prošao cijeli omladinski pogon.“, rekao je Mamić za SN.

S obzirom na to da je aktualni trener Dinama Nikola Jurčević njegov kum, još se više povlači pitanje njegovog povratka u Maksimirsku 128. Najveći problem Mamićevom boravku u Dinamu predstavljalo je njegovu prezime budući da mu je zloglasniji Mamić, ujedno i savjetnik kluba, kao i osoba koju se sumnjiči da je iz Dinama izvukla 330 milijuna kuna, daljnji rođak.

„Kad je u pitanju Dinamo, cijeli sam život pod određenim povećalom, pod određenim presingom, prvenstveno zbog prezimena. Sada je u klub došao i moj kum, ali cijeli život treniram da igram u prvoj ekipi Dinama. Ako dobijem priliku, bit ću presretan i siguran sam da ću uspjeti, a taj me presing samo dodatno motivira“.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Inter ZaprešićPetar Mamić

Ostale Vijesti