Mamić otkrio zašto je propao dolazak Pjace pa najavio: Uz Godoya, dolaze nam još dva pojačanja

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.02.20. | 08:38

Otkrio je i tko će do kraja roka otići na posudbu.

Dobra vijest jučer je stigla za navijače Dinama. Kapetan Arijan Ademi produljuio je vjernost zagrebačkom klubu te će narednih pet godina ostati na Maksimiru. Makedonski reprezentativac se premišljao ranije prošlog mjeseca oko odlaska na Daleki istok, ponuda je bila i više nego lukrativna, ali prelomio je te će ostati u klubu gdje je postao uzor i idol navijača.

Međutim, imali su 'Plavi' i određenih želja ove zime koje se nisu mogle obistinite. Prva je svakako potencijalni dolazak Marka Pjace, a sportski direktor Zoran Mamić otkrio je u razgovoru za Sportske novosti zašto je propao cjelokupni posao.

„Ne razumijem zašto nije htio doći u Dinamo, ovdje bi mu bilo najbolje. Štoviše, ja sam sve dogovorio s Juventusom, jedino sam inzistirao na duljoj posudbi, od 18 mjeseci. Pjaca ne bi ni financijski ništa izgubio, ami bismo potencijalno čak i zaradili na njegovu transferu iz Juventusa. Dakle, sve se odlično posložilo, ali on nije bio za tu opciju. Iako bi ovdje imao najveću podršku, dobio bi priliku i izboriti se za Euro, Dinamo bi s njim imao strpljenja, bio bi kod kuće, u poznatom okruženju. Na njegovu mjestu ja bih uvijek izabrao Dinamo. Ali, dobro, to je njegov izbor, otišao je u Anderlecht“, rekao je Mamić.

Iako je propao dolazak srebrnog Vatrenog, u klub će doći tri prinove do kraja prijelaznog roka. Tako je najavio sportski direktor prvaka Hrvatske, a prvi od njih je Matias Godoy.

„Lakše je dovesti sad malde igrače nego prije, pogotovo nakon svega toga s Olmom(...) Naravno da to pomaže. I nije Godoy jedini, radimo na dovođenju još dvojice mladih igrača, velikih imena u svojim uzrastima, iz velikih klubova. Dinamo vani ima sjajan imidž, mladi igrači žele doći, vide ovdje priliku, naravno da nije jednostavno. Više moramo zadovoljavati agente nego te klince, ali to je dio posla“, zaključio je Zoran Mamić.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko PjacaZoran MamićMatias GodoyRobert Mišković

Ostale Vijesti