Mamić o Eduardu: Ideja je da nema prodaje, to je naša želja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.12.15. | 14:45

Nogometaši Dinama sutra gostuju kod Osijeka u Gradskom vrtu u 20. kolu 1. HNL, a uoči posljednjeg ovogodišnjeg gostovanja, iz Maksimira su prokomentirali nagađanja o mogućoj prodaji prvog vratara Eduarda.

Podsjetimo, belgijski i portugalski mediji su se raspisali o tome kako su već započeli pregovori s Dinamom oko modrog čuvara mreže, no trener Dinama Zoran Mamić ima jasan stav o prodaji svojih igrača.

Dinamov čuvar mreže seli u Belgiju?

Ima jako puno upita, ali svi su usmeni. Istina, ima puno izravno od klubova, ali na papiru nemamo ništa. Eduardo? Nećemo nagađati, ali općenita ideja je da nema prodaje. To je naša želja“, poručio je Mamić, čija momčad sutra u Osijeku igra posljednju gostujuću utakmicu ove godine.

Osijek je naš Bayern puta tri. Jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, nakon Lige prvaka se moramo prebaciti na Osijek što je jako važno. Osijek ima određenu kvalitetu, protiv nas ih krasi i fanatična borbenost što je i normalno, a i prednost 'neterena' koji loše izgleda. U takvim uvjetima je nama teško igrati našu igru i tražit ću od svoje momčadi puno agresije, želje i trke. To je put kojim trebamo ići da bi tek onda kvaliteta došla do izražaja. Sigurno nije jednostavno, ali vjerujem da će momčad sutra utakmicu završiti kako mi želimo“.

Mamić u Osijeku ne može računati na 'kartoniranog' Soudanija kao niti ozlijeđene Musu i Schildenfelda.

Bit će nešto promjena u sastavu i zbog Soudanija, ali i jer imamo drugačije taktičke zamisli u odnosu na utakmicu protiv Bayerna“.

Prokomentirao je Mamić i priključivanje trojca Šemper, Brekalo i Moro prvoj momčadi.

To su sigurno najdarovitiji klinci, ali ima ih u toj momčadi jako puno. Borovec, Sosa, Soldo, Lovren, Kalaica... Nekoga ću zaboraviti, ali nema smisla nabrajati 20 imena; stvarno su sjajni svi i mjesto im je s nama. Naravno, ovisi o puno toga koga ćemo voditi na pripreme, ali oni su zaslužili biti s nama i sigurno će se sve više priključivati. To je put kojim smo rekli da želimo ići“.

Utakmica Osijeka i Dinama u Gradskom vrtu igra se sutra s početkom u 15 sati.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

EduardoPrva HNLOsijekDinamo ZagrebZoran Mamić

Ostale Vijesti