Malonogometaš riješio Kanarince, Monaco se vraća na stare staze slave (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.10.19. | 23:17

Danijel Subašić cijeli je susret odgledao s klupe za rezervne igrače.

Prvu veliku priliku na utakmici imao je Coulibaly koji je lijepo pucao, ali vratar gostiju refleksnom reakcijom čuva svoja vrata.

U 14. minuti opet isti akteri. Colibaly je prihvatio jedan lijep centaršut, dobro tukao, ali njegov udarac odlazi preko gola Lecomtea.

U 22. minuti Monaco dolazi do vodstva. Napadač gostiju driblingom se riješio dvojice svojih čuvara nakon čega zabija za, ispostavit će se konačnih. 0:1

 

 

Nantes je mogao do izjednačenja u 26. minuti preko Simona, ali i njegov pokušaj odlazi preko gola.

Prvu pravu priliku za pogodak vidjeli smo u nastavku utakmice kada je ponovno sreću okušao Coulibaly u 51. minuti, ali ovoga puta Monaco spašava vratnica.

U 60. minuti Monaco povećava svoje vodstvo. Ponovno je sve napravio Ben Yedder, ali nakon pregledane snimke pogodak je poništen radi offsidea.

Do kraja susreta Nantes je bacio sve karte u napad ali do pogotka nisu došli. Monaco je pak mogao dodatno povećati prednost u sudačkoj nadoknadi ali je pokušaj Keite izvrsno obranio Lafont pa tako više nije bilo promjena na semaforu.

Nantes je, barem još danas, na drugom mjestu Ligue 1, dok se sada Monaco popeo do 8. mjesta.

U sljedećem kolu Monaco ponovno ide u goste, ovoga puta St.Etiennu, dok će Nantes također igrati utakmicu u gostima, a protivnik će im biti Bordeaux.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Wissam Ben YedderNantesMonaco

Ostale Vijesti