Sceenshot
Sceenshot

Majer i Mbappe: Završili su u postavi sezone, sreli se na odmoru, a možda završe i u istoj momčadi?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.05.22. | 11:29

Ako se po prvoj sezoni u Rennesu dan poznaje, takav scenarij i nije toliko nerealan...

Lovro Majer je najbolju sezonu svoje karijere završio na spektakularan način. U posljednja četiri kola Ligue 1, koju je njegov Rennes završio na sjajnom četvrtom mjestu, zabio je tri gola, a onda je dobio i još jednu potvrdu svoje kvalitete - uvršten je u najbolju momčad sezone prema izboru uglednog L'Equipea, zajedno s Kylianom Mbappeom, Marquinhosom te vjerojatnim novim pojačanjem Real Madrida Aurelienom Tchouamenijem.

“Sretan sam. Znao sam da je iza mene dobra sezona, ali biti u takvom društvu već nakon prve godine u inozemstvu je prekrasna stvar. Ovo je samo motiv više da nastavim i sljedeće sezone na isti način”, rekao je tada Germanijaku hrvatski reprezentativac koji je sezonu, ako mu pribrojimo učinak iz Dinama i reprezentacije, završio s 'double-double' učinkom od 13 golova i 13 asistencija.

Nakon završetka sezone, a prije reprezentativnog okupljanja i početka trećeg izdanja Lige nacija, Lovro Majer otisnuo se na zasluženi odmor na Azurnu obalu. A na njoj, točnije u gradu Cannesu, Majer se družio s ni manje ni više nego sa 'suigračem' iz L'Equipove postave kola, Mbappeom.

Hoće li se nakon L'Equipeove postave kola, after-beach partyja u jednom od brojnih barova na Azurnoj obali, Majer i Mbappe pronaći i u istoj momčadi, u ovom je trenutku teško prognozirati. Poznato je da ja Majerov agent Andy Bara koji ima izvrsne veze u nogometnom svijetu. No, transfer u PSG Majeru neće omogućiti ni najbolji agent svijeta, već isključivo on sam svojim igrama za klub i reprezentaciju.

A ako se po prvoj sezoni u Rennesu dan poznaje, takav scenarij i nije toliko nerealan...


Tagovi

Lovro MajerKylian MbappéRennes

Ostale Vijesti