Reuters
Reuters

Ma, ne, Bayernova agonija nikako da s(t)ane: Potukli se Mane i Sane, Senegalac zaradio suspenziju!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.04.23. | 16:27

Bavarci u tekućoj sezoni imaju velikih problema...

Nakon što je Manchester City 'razmontirao' Bayern u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka (3:0), dvije napadačke vedete Bavaraca, Sadio Mane i Leroy Sane potukli su se u svlačionici, da deblji kraj izvukao je njemački reprezentativac koji je od Senegalca 'popio' šaku u glavu, izvještavaju njemački mediji.

Svađa je započela još na terenu Ettihada, kada je Sane otvoreno kritizirao Manea pred kraj utakmice.

Bayern München je dva dana nakon incidenta objavio priopćenje u kojem navode da je klub suspendirao Manea te da će senegalski reprezentativac propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Hoffenheima iduće subote.

 "Sadio Mane (31) neće biti u momčadi FC Bayerna za domaću utakmicu protiv Hoffenheima sljedeće subote. Razlog je nedolično ponašanje Manea nakon utakmice Bayerna u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja. Osim toga, Mane će dobiti i novčanu kaznu," stoji u Bayernovom priopćenju. O kojoj je svoti riječ, nije poznato.

Sadio Mane u Bayern je stigao prošlog ljeta iz Liverpoola za 41 milijun eura. U 32 utakmice za Bavarce zabio je 11 pogodaka uz pet asistencija, što je puno skromniji učinak od onih koje je imao posljednjih godina na Anfieldu.

Bayern je na pragu ispadanja iz Lige prvaka, već je ranije ispao iz njemačkog Kupa, a u Bundesligi ima dva boda prednosti pred Borussijom Dortmund i sedam ispred Union Berlina. U subotu na Allianz Areni dočekuje 14. Hoffenhaim koji se ove sezone bori za ostanak.



Tagovi

Sadio ManeLeroy SaneLiga prvakaBayern

Ostale Vijesti