Ma kakve, ba, pare! Željezničar odbio bogatu kinesku ponudu za svojeg napadača

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.02.17. | 00:56

Ovo je vijest dana!

Sarajevski Željezničar u drugi dio sezone ulazi s trećeg mjesta Premijer lige Bosne i Hercegovine. Prvu utakmicu drugog dijela sezone igraju u nedjelju protiv Krupe, a u nju su mogli ući bez svojeg najboljeg napadača Ivana Lendrića, koji je u jesenskoj polusezoni postigao 10 prvenstvenih golova. Naime, neimenovani kineski klub je želio dovesti 25-godišnjeg hrvatskog napadača u svoje redove, ali Željezničar je to odbio.

„Na adresu FK Željezničar stigla je ponuda iz jednog kineskog prvoligaša za napadača Ivana Lendrića. Iako je ponuda za transfer bila rekordna za FK Željezničar i vjerojatno cijelu Premijer ligu BiH, odlučeno je da se ponuda odbije.

Realizacijom ovog transfera, Klub bi dobio na financijskoj stabilnosti, ali ekipa bi ostala bez prvog strijelca samo dva dana uoči početka drugog dijela sezone. Nakon razmjene mišljenja između rukovodstva Kluba, sportskog direktora Aldina Čenana, trenera Slavka Petrovića, Ivana Lendrića i kapetana Zajka Zebe, usuglašeno je da se s eventualnim transferom ipak sačeka do ljetnog prijelaznog roka. Posebno ističemo da je Ivan Lendrić pokazao veliku privrženost ekipi i Klubu jer je odlučio da ispred osobnog interesa stavi interes FK Željezničar, a imao je mogućnost da odluči drugačije“, priopćili su iz Željezničara.

Inače Lendrić je karijeru počeo u Hajduku, a igrao je još za Zrinjski, Zulte, Lokomotivu, Kapfenberg, Sudtirol, Celje, Milsami Orhei i AOK Kerkyru. Igrao je za mlade uzraste hrvatske reprezentacije.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ŽeljezničarIvan Lendrić

Ostale Vijesti