REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Ma kakav odmor: Neumorni Pedri vratio se s godišnjeg ranije od očekivanog

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.09.21. | 17:29

Tek punoljetni veznjak prošle je sezone odigrao 73 utakmice

Španjolski veznjak Pedri, jedan od najvećih talenata Barcelone, više nije na godišnjem odmoru. S njega vratio ranije od očekivanog, iako je postao pravi hit nakon što je s 18 na leđima prošle sezone odigrao ukupno 73 utakmice za klub i reprezentaciju. Utoliko da su se navijači na društvenim mrežama počeli šaliti i od kluba tražiti da ga pošalje na zasluženi odmor.

La Liga, Liga prvaka, Copa del Rey, pa Euro i Olimpijske igre s reprezentacijom… stvarno zahtjevan zadatak za nekog tko je tek postao punoljetan. No, čini se da to njemu očito ne predstavlja nikakav problem. Umjesto u srijedu, na treninge se vratio danas i već se s ekipom pripremama za nadolazeće klupske izazove.

Pedri, koji je na Camp Nou za 20 milijuna eura u rujnu 2019. stigao iz Las Palmasa, prema Transfermarktu je za Barcelonu dosad odigrao 54 službene utakmice i zabio četiri gola, uz šest asistencija. S tržišnom cijenom od 80 milijuna drugi je najvrjedniji igrač Culera, a ispred njega samo je Frenkie de Jong, koji vrijedi 90 milijuna eura.

Vlasnik je 10 nastupa za reprezentaciju Španjolske ako ne računamo Olimpijske igre, a odigrao je i svih 120 minuta u pobjedi Furije nad Hrvatskom na Euru, koja je završila rezultatom 5:3.


Tagovi

PedriBarcelona

Ostale Vijesti