ANTON VAGANOV/Action Images
ANTON VAGANOV/Action Images

Lukaku zabio, otrčao do kamere i rekao: „Chris, volim te“ (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.06.21. | 22:15

Zvijezda Belgije posvetila je pogodak svojem suigraču iz Intera

Skoro pa nevjerojatno – Euro, a nogomet u drugom planu. Možda i trećem.

Svijet je utihnuo, nema tko nije budnim okom pratio sve što se događa dok je liječnička služba trčala prema Christianu Eriksenu koji je nepomično ležao na terenu. „Samo da bude dobro“, mnogi od nas su u tim trenucima pomislili, ali ona prve slike, koje je pomalo besramni režiser stavio u krupan kadar, sve su nas ostavile u nevjerici.

U konačnici, sve je završilo dobro. Eriksen je otvorio oči, obratio se svojim suigračima, a oni su onda odlučili utakmicu odigrati do kraja. Te nemile scene pročule su se diljem svijeta, nitko nije bio ravnodušan.

Romelu Lukaku nije bio ravnodušan, ali je bio hladnokrvan. U trećoj utakmici dana, četvrtoj otkako je počeo Euro, zvijezda Intera zabila je pogodak za vodstvo svoje reprezentacije protiv Rusa već u 10. minut. Zabio je, otrčao prema kamerama i rekao:

„Chris, volim te!“

Naravno, bile su to riječi posvećene njegovom klupskom suigraču pred kojim je sad jedna jako duga i važna utakmica. Za njega je prvenstvo gotovo, slijedi mu duga pauza, ali štogod se dogodilo, njegovi će prijatelji i suigrači uvijek misliti na njega.

Pogodak Lukakua i poruku posvećenu Christianu Eriksenu pogledajte OVDJE


Tagovi

Romelu LukakuChristian EriksenChristian EriksenDanskaDanska nogometna reprezentacijaBelgijabelgijska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2020Euro 2021

Ostale Vijesti