Luka Modrić uključen u Perezov plan dovođenja Salaha

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.04.18. | 15:16

Nakon ovakve partije Salah ne može ostati na Anfeldu.

Način na koji Mohamed Salah ove sezone igra zaista je impresivan i mnogi se zalažu da mu se već sada, nakon nepuna četiri mjeseca 2018., dodijeli Zlatna lopta za najboljeg igrača godine. Iako su iza C. Ronalda, Messija i Lewandowskog impresivne sezone, nije pretjerivanje reći da je Salah trenutno najbolji igrač svijeta.

Kruna odlične godine (i sezone, u kojoj je zabio 43 pogotka) bila je jučerašnja impresivna partija, jedna od individualno najboljih uopće posljednjih godina, u kojoj je Salah zabio dva gola i upisao još dvije asistencije.

Iako je Liverpool i dalje jedan od najbogatijih i najvećih klubova svijeta, Redsi se već godinama u financijskom aspektu ne mogu nositi s europskim nogometnim gigantima te je za očekivati kako neće moći zadržati 25-godišnjeg Salaha na Anfieldu iako Egipćanin ima ugovor s Redsima do 2022. godine. Eventualno još jednu sezonu, kako bi pokušali osvojiti Premiership prvi puta u povijesti, ali duže od toga jako teško.

Prema pisanju španjolskih medija, Real Madrid će već ovog ljeta pokušati dovesti najboljeg igrača današnjice, a cifra koja kruži u medijima iznosi 140 milijuna eura te Dani Ceballos koji je ovog ljeta stigao na Santiago Bernabeu za 18 milijuna eura.

No, pojavile su se špekulacije kako bi u cijenu transfera mogao biti uključen i Luka Modrić koji je i dalje neizostavni dio Realove prve momčadi, no početkom sljedeće sezone napunit će 33. godine i pitanje je koliko će dugo moći igrati na razini koja se zahtjeva od Realovih igrača.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Mohamed SalahLuka Modrić

Ostale Vijesti